Keskiviikko 25.11.2020 Kaarina, Kaija, Kaisa, Kaisu, Katariina, Kati, Katja, Katri, Katriina,\n Riina

Kymmenmetrinen joulupukki ilmestyi kuljetusliikkeen pihaan: ”Haluamme piristää lapsia ja lapsenmielisiä”


Kymmenmetrinen joulupukki heiluttelee Lahma Trans Oy:n pihalla iloisesti. Pukki näkyy ysitiellä ajavallekin mainiosti.

Marjo Alste

Koska saa alkaa odottaa joulua ja joulupukkia? Urjalalainen Lahma Trans Oy otti aimoharppauksen kohti joulunodotusta tänään perjantaina, kun yrityksen pihaan ilmestyi kymmenen metriä korkea, ilmalla täytetty joulupukki.

Mistä ihmeestä iloisesti heilutteleva pukki on pihalle tupsahtanut?

Kuljetusliikkeen taloushallinnon vastaava Elisa Lahma kertoo, että ajatus joulupukin pystyttämisestä syntyi halusta piristää ohikulkijoita. Alun perin pukki oli tarkoitus pystyttää lähempänä joulua, mutta tänään vietetty lapsen oikeuksien päivä inspiroi yritystä nostamaan pukin jaloilleen jo aamupäivällä.

– Halusimme tuoda piristystä kaikille lapsille ja lapsenmielisille, joten vaikka jouluun on vielä aikaa, oli tänään teemaltaan hyvä päivä pystyttää pukki, Lahma kertoo hymyillen.

Yhteensä pukkia oli pystyttämässä kolmesta neljään työntekijää aamupäivän aikana. Lyhyt ei pukin työrupeama ole, sillä se saa päivystää kuljetusliikkeen pihassa jouluun saakka.

 


Reilu 2,5-vuotias Tuukka Laitinen iloitsi pukista. Reipas Tuukka tiesi myös kertoa toimittajalle, ettei kyseinen kymmenmetrinen pukki varmastikaan mahdu kodin ulko-ovesta sisään: kyllä se on joku toinen pukki, joka aattona vierailee.

Lisää uutisia:

 


 

 

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK