Lauantai 28.11.2020 Heini, Kaisla

Lukijan kuvat

Lukijan kuvat saavat paikkansa paperilehden lisäksi nyt myös netissä. Jos haluat jakaa maiseman, tunnelmapalan, hetkesi luonnossa tai vaikka iloisen tapahtuman lukijoiden kanssa, voit lähettää kuvasi osoitteeseen toimitus@urjalansanomat.fi. Laita mukaan yhteystietosi ja lyhyt kuvaus kuvan kohteesta ja kuvausajankohdasta. Kuvia julkaistaan nettigalleriassa ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan paperilehdessä.
 • Huolehditaan haravointijätteistä

  Poikkeuksellisen lämmin marraskuu on venyttänyt syystöiden tekemistä pihoissa normaalia pidempään. Teki työt aikaisin tai myöhään, niin lehdet on korrektia hoitaa omalta tontilta suoraan kompostiin, eikä esimerkiksi naapurin tontille, kuten Teppo Tulppu tekee Aku Ankassa.

  Nimim. "Aikainen haravanheiluttaja"

 • Nuutajärven kartanolla syksyllä

  Nuutajärven kartanolla syksyllä. Kuva: Kille Rantanen

 • Vielä on kesää jäljellä!

  Vielä on kesää jäljellä! Toukokuulta marraskuulle Lobelia loistaa ja vieläkin jaksaa kukoistaa!

  Kotipadan manssukin vielä yrittää marraskuun marjan synnyttää!

  Kuva: Paula Virtanen

   

 • Sinisen kuun aatto

  Sinisen kuun aatto. Anttilan Mikko iltalenkillä Nuutajärventiellä. 30.10.2020 klo 17.09.  Kuva: Sara Hulkkonen, Nuutajärvi

 • Maailma on kaunis

  "Maailma on kaunis ja hyvä elää sille

  Jolla on aikaa ja tilaa unelmille

  Ja mielen vapaus ja mielen vapaus

  On vapautta istua iltaa yksinänsä

  Ja tuntea, tutkia omaa sisintänsä

  Ja elää elämäänsä ja elää elämäänsä

  On vapautta vaistota viesti suuremmasta

  Ja olla kuin kaikua aina jatkuvasta

  Ja elää elämäänsä ja elää elämäänsä..."

    - Vexi Salmi -

  Lähettäjä: Kristiina Mäkinen, Helsinki

   

 • Lankunsahausta 199-luvun alkupuolen malliin

  1900-luvun alkupuolella Urjalassa sahattiin lankkuja tällaisella meiningillä. Kuvassa olevista henkilöistä ei ole tietoa. Ei myöskään tarkasta paikasta, jossa kuva on otettu. Kuva: Yrjö Salo

 • Harmaahaikara vieraili Pourunlammella

  Mauri Helminen kertoi ajelleensa Pourunlammen ohi maanantaina 24. elokuuta noin klo 13.15 ja pysähtyi kuvaamaan harmaahaikaran laiturilta.

 • Lumikko esittäytyi

  Raija Sulander lähetti toimitukseen kuvan lumikosta, jota seurasi kahden päivän ajan mökillään pääsiäisviikolla. Hän kertoi, ettei ollut aiemmin nähnyt siellä lumikkoa, vaikka aikaa on vietetty mökillä jo 20 vuotta.

 • Mahtava pottu

  Kotitarveviljelijä Raimo Kuljuntausta on tyytyväinen satoonsa. Yksi perunoista oli riehaantunut, sillä on painoa oli kertynyt 470 grammaa.

 • Toukomadon tappajaiset

  Urjalan isäntiä perinnetapaamisessaan "Toukomadon tappajaisissa" Tampinkosken Käpälämäessä 8. elokuuta. Kuva: Vesa Huhtanen

 • Kosinta onnistui

  Kosinta onnistui -kuvan lähetti Mauri Helminen 15.4.

 • Viivi ja Samu keihäsleirillä

   
  – Viime viikonloppuna Viivi Välimäki ja Samu Kauppi osallistuivat maailmanmestari Thomas Röhlerin keihäsleirillä. Viivi ja Samu olivat myös sunnuntain Urheiluruudussa. Leiri oli aivan mahtava ja tuo uskoa lupaaville keihäänheittäjille, kertoo kuvan lähettänyt Anna-Stiina Välimäki.

Sivut

 


 

 

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK