Sunnuntai 19.1.2020 Heikki, Henna, Henri, Henrik, Henrikki, Henni, Henriikka

Muutoksia Urjalan Sanomien varhaisjakeluun

Heli Lehtelä

Poikkeuksellisesti huomenna, perjantaina ilmestyvästä lehdestä alkaen Posti hoitaa kokonaisuudessaan Urjalan Sanomien varhaisjakelun. Muutos johtuu AlmaManun ja Postin välisestä liiketoimintakaupasta, joka tehtiin viime kesänä. Posti kertoo varhaisjakelun hoituvan jatkossa samalla palvelutasolla kuin aiemminkin. Tämä tarkoittaa, että niiden noin puolentoista tuhannen talouden, joihin Urjalan Sanomat tulee varhaisjakeluna, pitäisi saada lehtensä 6.30 mennessä aamulla lehden ilmestymispäivänä. Sen, onko oma koti varhaisjakelun piirissä, voi selvittää katsomalla onko oman lehden kanteen painettu osoitekenttä. Varhaisjakelulehtiin sitä ei paineta.

Jos lehden tulo viivästyy tai sitä ei tule lainkaan, voi tilaaja soittaa Postin varhaisjakelupäivystykseen, numeroon 020 451 5523, ja pyytää lehden jälkitoimitusta seuraavaksi aamuksi. Numero palvelee arkisin kello 6-16 ja viikonloppuisin kello 6-12. Myös Urjalan Sanomien asiakaspalveluun voi olla yhteydessä arkisin kello 9-16 välillä numeroon 040 181 3020.

Lähijakelualueella (20-39-alkuiset postinumerot, paitsi Ahvenmaa) Urjalan Sanomat jaetaan ilmestymispäivänään päiväpostin mukana. Muilla alueella lehden tulisi saapua 1-2 jakelunpäivän päästä julkaisupäivästä.

Lisää uutisia:

 

Viikon kysymys

Tykkäätkö tammikuun leudosta säästä?
Kyllä, säästää lämmityskuluissa ja ulkona on helpompaa liikkua
50%
En tykkää, vetää mielen alakuloiseksi tämä harmaus
50%
Sää on minulle aika yhdentekevä asia
0%
Tammikuun säät ovat vaihdelleet aina, ei haittaa minua
0%
Ääniä yhteensä: 4

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK