Maanantai 14.10.2019 Elsa, Else, Elsi

Ruokahävikki otetaan Urjalassa tosissaan


Heli Mustonen
Suomessa tuhlataan vuosittain noin 400 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa. Ruokaa päätyy roskiin tai biojäteastiaan. Eniten ruokaa menee hukkaan kotitalouksissa.

Ruokailu on tavallisesti päivän kohokohtia – myös hoivakodeissa.

Heli Mustonen
Suomessa tuhlataan vuosittain noin 400 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa. Ruokaa päätyy roskiin tai biojäteastiaan. Eniten ruokaa menee hukkaan kotitalouksissa.

Kierros Urjalan kaupoissa, ravintoloissa, kouluissa ja vanhuspaikoissa vahvistaa, että niissä ruokahävikin pienentäminen on jo otettu tosissaan.

Lue lisää ruoka-asiaa Urjalan Sanomista 26.9.2019 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19!

Lisää uutisia:

Keskiviikko, lokakuu 9, 2019 - 13:46
Keskiviikko, lokakuu 2, 2019 - 15:55
Keskiviikko, lokakuu 2, 2019 - 14:23
Tiistai, lokakuu 1, 2019 - 15:21
Keskiviikko, syyskuu 25, 2019 - 14:17

 

Viikon kysymys

Aiotko aloittaa uusia harrastuksia?
Ilman muuta
38%
Vanhat riittää
50%
En harrasta
13%
Ääniä yhteensä: 16

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Osuuspankki logo

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK