Lauantai 18.1.2020 Laura

Ruokahävikki otetaan Urjalassa tosissaan


Heli Mustonen
Suomessa tuhlataan vuosittain noin 400 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa. Ruokaa päätyy roskiin tai biojäteastiaan. Eniten ruokaa menee hukkaan kotitalouksissa.

Ruokailu on tavallisesti päivän kohokohtia – myös hoivakodeissa.

Heli Mustonen
Suomessa tuhlataan vuosittain noin 400 miljoonaa kiloa syömäkelpoista ruokaa. Ruokaa päätyy roskiin tai biojäteastiaan. Eniten ruokaa menee hukkaan kotitalouksissa.

Kierros Urjalan kaupoissa, ravintoloissa, kouluissa ja vanhuspaikoissa vahvistaa, että niissä ruokahävikin pienentäminen on jo otettu tosissaan.

Lue lisää ruoka-asiaa Urjalan Sanomista 26.9.2019 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19!

Lisää uutisia:

 

Viikon kysymys

Tykkäätkö tammikuun leudosta säästä?
Kyllä, säästää lämmityskuluissa ja ulkona on helpompaa liikkua
50%
En tykkää, vetää mielen alakuloiseksi tämä harmaus
50%
Sää on minulle aika yhdentekevä asia
0%
Tammikuun säät ovat vaihdelleet aina, ei haittaa minua
0%
Ääniä yhteensä: 4

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK