Lauantai 18.1.2020 Laura

Väinö Linnan seuralle uusi sihteeri


Mikko Niininen
Kun Sirpa Ikonen huomasi sattumalta Urjalan Sanomista, että Väinö Linnan seura etsii sihteeriä, hän päätti hakea tehtävää saman tien.


Mikko Niininen
Kun Sirpa Ikonen huomasi sattumalta Urjalan Sanomista, että Väinö Linnan seura etsii sihteeriä, hän päätti hakea tehtävää saman tien.

– Paikka tuntui heti äärettömän mielenkiintoiselta, kun näin lehti-ilmoituksen. Kiinnostuin siitä, koska se tuntui väylältä tutustua ihmisiin ja ikkunalta uuden paikkakunnan elämään, Ikonen kertoo.

Sirpa ja Aki Ikonen ostivat vuosi sitten toukokuussa Tourunkulman entisen koulun, jossa he ovat asuneet vakituisesti tämän vuoden huhtikuusta lähtien. Sirpa Ikosen mukaan elämä maaseudun rauhassa on ollut viihtyisää, mutta tarkoitus ei ole kuitenkaan mökkiytyä täysin Tourunkulmalle.

– Haluaisin tutustua ihmisiin ja ennen kaikkea verkostoitua. Väinö Linnan seura on keskeinen osa Urjalan kulttuuritoimintaa, ja ajattelin, että sen kautta olisi upea päästä sisälle kuntaan.

Seura saa Ikosesta osaajan, jolla löytyy runsaasti kokemusta vastaavista töistä.

Lue lisää Urjalan Sanomista 5.9.2019 tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19.

Kuva: Väinö Linnan seuran uusi sihteeri Sirpa Ikonen muutti Urjalaan huhtikuussa. Ikonen remontoi miehensä kanssa Tourunkulman entistä koulua kodiksi.

Lisää uutisia:

 

Viikon kysymys

Tykkäätkö tammikuun leudosta säästä?
Kyllä, säästää lämmityskuluissa ja ulkona on helpompaa liikkua
50%
En tykkää, vetää mielen alakuloiseksi tämä harmaus
50%
Sää on minulle aika yhdentekevä asia
0%
Tammikuun säät ovat vaihdelleet aina, ei haittaa minua
0%
Ääniä yhteensä: 4

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK