Perjantai 19.7.2019 Saara, Salla, Salli, Sara, Sari

Kiekkouralle vauhtia Vantaalta


Mikko Niininen
Urjalalaistaustainen jääkiekkoilija Mikael Saha pelaa tulevalla kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan joukkueessa.


Mikko Niininen
Urjalalaistaustainen jääkiekkoilija Mikael Saha pelaa tulevalla kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan joukkueessa.

Saha kertoo, että Kiekko-Vantaan edustaja otti häneen yhteyttä heti kauden päätyttyä, mutta sopimus tehtiin vasta kesällä.

– Halusin ensin katsoa vaihtoehdot jatkaa Liigassa ja myös mahdollisuudet lähteä ulkomaille pelaamaan. Etenkin Ruotsi kiinnosti, mutta siitä ei tullut sitten mitään, enkä halunnut enää odotella pidempään, Saha sanoo.

Kiekko-Vantaan riveissä Sahalle on luvassa iso rooli sentteriosaston johtavana pelaajana. Tavoitteena on tehdä tulosta, mutta tarkkoja tulostavoitteita pistemäärien muodossa Saha ei aio itselleen asettaa.

– Viime vuonna asetin maali- ja pistetavoitteet, eikä hommasta tullut mitään. Kokeillaan nyt näin. Pyrin vain saamaan kaudelle hyvän alun.

Joukkueharjoitukset Kiekko-Vantaan kanssa alkavat kuntotesteillä elokuun alussa. Tikkurilassa sijaitsevassa Vantaan jäähallissa Saha on toistaiseksi käynyt vasta tutustumassa paikkoihin ja sovittamassa varusteita.

– Puitteet vaikuttivat hyviltä. Vantaan halli on pieni, kuten Mestis-seuroilla yleensäkin, mutta suhteellisen uusi ja hyväkuntoinen, minkä lisäksi samasta yhteydestä löytyvät muun muassa uimahalli ja palloiluhalli.

Lue lisää Urjalan Sanomista 11.7.2019 tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19.

Kuva: Menosissa kotitien varrella sijaitseva lampi on Mikael Sahan jääkiekkoilijan uran alkulähde. Lammen jäällä Saha höntsäili kavereiden ja pikkuveljensä Niklaksen kanssa. Niklas Saha pelaa tätä nykyä Forssan Palloseuran edustuksessa Suomi-sarjaa.

Lisää uutisia:

Torstai, heinäkuu 18, 2019 - 12:26
Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019 - 12:40
Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019 - 12:35
Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019 - 12:35
Maanantai, heinäkuu 15, 2019 - 15:28

Viikon kysymys

Joko mustikat ovat kypsiä?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK