Maanantai 14.10.2019 Elsa, Else, Elsi

Kiekkouralle vauhtia Vantaalta


Mikko Niininen
Urjalalaistaustainen jääkiekkoilija Mikael Saha pelaa tulevalla kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan joukkueessa.


Mikko Niininen
Urjalalaistaustainen jääkiekkoilija Mikael Saha pelaa tulevalla kaudella Mestistä Kiekko-Vantaan joukkueessa.

Saha kertoo, että Kiekko-Vantaan edustaja otti häneen yhteyttä heti kauden päätyttyä, mutta sopimus tehtiin vasta kesällä.

– Halusin ensin katsoa vaihtoehdot jatkaa Liigassa ja myös mahdollisuudet lähteä ulkomaille pelaamaan. Etenkin Ruotsi kiinnosti, mutta siitä ei tullut sitten mitään, enkä halunnut enää odotella pidempään, Saha sanoo.

Kiekko-Vantaan riveissä Sahalle on luvassa iso rooli sentteriosaston johtavana pelaajana. Tavoitteena on tehdä tulosta, mutta tarkkoja tulostavoitteita pistemäärien muodossa Saha ei aio itselleen asettaa.

– Viime vuonna asetin maali- ja pistetavoitteet, eikä hommasta tullut mitään. Kokeillaan nyt näin. Pyrin vain saamaan kaudelle hyvän alun.

Joukkueharjoitukset Kiekko-Vantaan kanssa alkavat kuntotesteillä elokuun alussa. Tikkurilassa sijaitsevassa Vantaan jäähallissa Saha on toistaiseksi käynyt vasta tutustumassa paikkoihin ja sovittamassa varusteita.

– Puitteet vaikuttivat hyviltä. Vantaan halli on pieni, kuten Mestis-seuroilla yleensäkin, mutta suhteellisen uusi ja hyväkuntoinen, minkä lisäksi samasta yhteydestä löytyvät muun muassa uimahalli ja palloiluhalli.

Lue lisää Urjalan Sanomista 11.7.2019 tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19.

Kuva: Menosissa kotitien varrella sijaitseva lampi on Mikael Sahan jääkiekkoilijan uran alkulähde. Lammen jäällä Saha höntsäili kavereiden ja pikkuveljensä Niklaksen kanssa. Niklas Saha pelaa tätä nykyä Forssan Palloseuran edustuksessa Suomi-sarjaa.

Lisää uutisia:

Keskiviikko, lokakuu 9, 2019 - 13:46
Keskiviikko, lokakuu 2, 2019 - 15:55
Keskiviikko, lokakuu 2, 2019 - 14:23
Tiistai, lokakuu 1, 2019 - 15:21
Keskiviikko, syyskuu 25, 2019 - 14:17

 

Viikon kysymys

Aiotko aloittaa uusia harrastuksia?
Ilman muuta
38%
Vanhat riittää
50%
En harrasta
13%
Ääniä yhteensä: 16

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Osuuspankki logo

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK