Lauantai 21.9.2019 Mervi

Voittajavideo vei luokkaretkelle


Mikko Niininen
Urjalan yhtenäiskoulun 5B-luokka vietti toissaviikolla päivän Särkänniemessä. Kyseessä oli palkintomatka.


Mikko Niininen
Urjalan yhtenäiskoulun 5B-luokka vietti toissaviikolla päivän Särkänniemessä. Kyseessä oli palkintomatka.

Yhtenäiskoulun 5B otti maaliskuussa voiton Särkänniemen järjestämässä kilpailussa, jossa etsittiin parasta sosiaalisen median onnittelupostausta 50 vuotta täyttävälle huvipuistolle. Palkinnoksi voittajat saivat luokkaretken.

Luokanopettaja Minna Perkiö kertoo, että idea kilpailusta tuli oppilaan vanhemmalta. Lapsille Perkiö lupasi, että nämä saisivat osallistua kilpailuun, mikäli musiikinopettaja Artturi Mäkelä lähtee mukaan projektiin. Siihen tarvittiin lopulta vain yksi ”ope, hei”-alkuinen kysymys.

Perinteiset luokkaretket on osin jättänyt historiaan yhtenäiskoulun uusi linjanveto sen suhteen, että koulutyöhön kuuluva tekeminen on tasapuolista kaikille.

– Ketään ei jätetä ulkopuolelle, eikä huoltajilta pyydetä rahaa. Sen suhteen on tehty linjanveto, vaikka uuden yhtenäiskoulun myötä vielä osin hakeekin sijaansa se, kuka saa retkeillä minnekin, Perkiö toteaa.

Särkänniemessä tiukkaa linjanvetoa ei tarvinnut harrastaa, sillä kaikki laitteet olivat saatavilla ja suunnitelma huvipuiston aukiolotuntien käyttämisestä tuntui olevan 5B:n oppilaille selvä: kaikkiin laitteisiin mennään tai ainakin mahdollisimman moneen.

Katso 5B:n voittoisa video osoitteessa: https://www.instagram.com/p/Bvl8Tspnf2d/

Kuva: Josefina Taskinen, Laura Vuorinen, Aino Kontio ja Iiris Hämäläinen kiersivät laitteita kovalla tahdilla. Kuvassa tytöt Majakassa.

Lue lisää Urjalan Sanomien kesälehdestä 6.6.2019 tai jo keskiviikkona digilehdestä kello 19!

Lisää uutisia:

Keskiviikko, syyskuu 18, 2019 - 09:54
Tiistai, syyskuu 17, 2019 - 15:08
Keskiviikko, syyskuu 11, 2019 - 15:17
Keskiviikko, syyskuu 11, 2019 - 13:46
Torstai, syyskuu 5, 2019 - 11:15

 

Viikon kysymys

Aiotko aloittaa uusia harrastuksia?
Ilman muuta
60%
Vanhat riittää
30%
En harrasta
10%
Ääniä yhteensä: 10

 

Tervetuloa palveltavaksi!

Toimittajahaku

Osuuspankki logo

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK