Tiistai 23.4.2019 Jori, Jyri, Jyrki, Yrjänä, Yrjö, Jiri

Ennakkoluuloton elämänasenne johdattaa seikkailuihin


Sini Ovaskainen
Forssalainen Tiina Lepola on keksinyt elämisen salaisuuden – hän tarttuu eteensä tuleviin tilaisuuksiin ennakkoluulottomasti.

Seikkailupurjehdus Karibialla oli Tiina Lepolan mukaan uskomaton kokemus. Hän sai viikon olla yksi Ocean Lady -purjehdusveneen miehistön jäsenistä. Kuva: Tiina Lepolan kotialbumi

Sini Ovaskainen
Forssalainen Tiina Lepola on keksinyt elämisen salaisuuden – hän tarttuu eteensä tuleviin tilaisuuksiin ennakkoluulottomasti.

– Meillä on vain yksi elämä. Jos et itse tee asioita, kukaan ei tee niitä puolestasi. Mikään ei harmita niin paljon kuin asiat, jotka on jättänyt tekemättä. Ne kalvavat.

Pyöreitä tänä vuonna täyttävä Lepola vitsailee, että twerkkaustunneille ja stand up -kurssille lähtemistä voisi kutsua ikäkriisiksi, mutta häntä kuunnellessa käy selväksi, että kyse on elämänasenteesta. 25-vuotiaana hän ryhtyi yrittäjäksi käytännössä synnytyssalissa, koska siihen tarjoutui mahdollisuus.

Viimeisimmäksi Urjalassa pankin palveluneuvojana työskentelevä Lepola tarttui tilaisuuteen kokea seikkailupurjehdus Karibialla. Kaksi elämyskärpästä yhdellä iskulla, sillä hän kertoo, että on aina halunnut matkustaa Karibialle ja oppia purjehtimaan.

Lue lisää 7.2.2019 lehdestä tai jo keskiviikkona klo 19 digilehdestä!

Lisää uutisia:

Keskiviikko, huhtikuu 17, 2019 - 12:51
Maanantai, huhtikuu 15, 2019 - 10:01
Keskiviikko, huhtikuu 10, 2019 - 13:35

Viikon kysymys

Vaalitulos?
Ihan paras!
33%
Tästä en toivu
11%
Muutan Ruotsiin
11%
Missä on Paavo?
44%
Ääniä yhteensä: 18

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK