Perjantai 19.7.2019 Saara, Salla, Salli, Sara, Sari

Ennakkoluuloton elämänasenne johdattaa seikkailuihin


Sini Ovaskainen
Forssalainen Tiina Lepola on keksinyt elämisen salaisuuden – hän tarttuu eteensä tuleviin tilaisuuksiin ennakkoluulottomasti.

Seikkailupurjehdus Karibialla oli Tiina Lepolan mukaan uskomaton kokemus. Hän sai viikon olla yksi Ocean Lady -purjehdusveneen miehistön jäsenistä. Kuva: Tiina Lepolan kotialbumi

Sini Ovaskainen
Forssalainen Tiina Lepola on keksinyt elämisen salaisuuden – hän tarttuu eteensä tuleviin tilaisuuksiin ennakkoluulottomasti.

– Meillä on vain yksi elämä. Jos et itse tee asioita, kukaan ei tee niitä puolestasi. Mikään ei harmita niin paljon kuin asiat, jotka on jättänyt tekemättä. Ne kalvavat.

Pyöreitä tänä vuonna täyttävä Lepola vitsailee, että twerkkaustunneille ja stand up -kurssille lähtemistä voisi kutsua ikäkriisiksi, mutta häntä kuunnellessa käy selväksi, että kyse on elämänasenteesta. 25-vuotiaana hän ryhtyi yrittäjäksi käytännössä synnytyssalissa, koska siihen tarjoutui mahdollisuus.

Viimeisimmäksi Urjalassa pankin palveluneuvojana työskentelevä Lepola tarttui tilaisuuteen kokea seikkailupurjehdus Karibialla. Kaksi elämyskärpästä yhdellä iskulla, sillä hän kertoo, että on aina halunnut matkustaa Karibialle ja oppia purjehtimaan.

Lue lisää 7.2.2019 lehdestä tai jo keskiviikkona klo 19 digilehdestä!

Lisää uutisia:

Torstai, heinäkuu 18, 2019 - 12:26
Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019 - 12:40
Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019 - 12:35
Keskiviikko, heinäkuu 17, 2019 - 12:35
Maanantai, heinäkuu 15, 2019 - 15:28

Viikon kysymys

Joko mustikat ovat kypsiä?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK