Torstai 23.5.2019 Lyydia, Lyyli

Joukkuepeliä keittiössä ja viheriöllä


Minna Mäkelä
Ilari Ojalalla, 28, on ollut selvät sävelet pienestä pojasta. Hän alkoi pelata jalkapalloa 4-vuotiaana ja samaan aikaan hän ilmoitti haluavansa kokiksi.

– Parhaat raaka-aineet ovat liha ja sienet, sanoo nuori kokki.

Minna Mäkelä
Ilari Ojalalla, 28, on ollut selvät sävelet pienestä pojasta. Hän alkoi pelata jalkapalloa 4-vuotiaana ja samaan aikaan hän ilmoitti haluavansa kokiksi.

Pallopeli ja ruuanlaitto yhdistyvät ensi viikolla, kun hän kokkaa kotipitäjässä hyväntekeväisyysillallisen, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä Urjalan Palloseuran tekonurmihankkeen hyväksi. Tilaa on 50 ruokailijalle ja luvassa suomalaisia makuja lohesta lampaaseen ja valkosuklaalla viritettyyn omenaan.

Kokin motto ruuanlaitossa on, että maku edellä mennään. Ojala kattaa mielellään selkeitä makuja ilman tarpeetonta kikkailua.

Jalkapalloa hän seuraa koko ajan. Ykkönen on suomalainen jalis ja erityisesti Urjalan Palloseura, jonka peleissä hän käy aina, jos vain työt antavat myöten. Toisinaan Helsingistä lähdetään peleihin yhdessä kotipitäjästä kotoisin olevan kaveriporukan kanssa.

Jalkapallossa on yhtäläisyyksiä myös ravintolan keittiöön. Sielläkin pelataan Ojalan mukaan yhteispeliä, jossa yhden kaatuminen tietää koko joukkueen kaatumista.

Lue lisää 4.10 Urjalan Sanomista tai digilehdestä jo keskiviikkona 3.10. klo 19.

Tämän viikon maa- ja metsätalousteemainen digilehti on avoinna veloituksetta kaikille.

Lisää uutisia:

Keskiviikko, toukokuu 22, 2019 - 08:49
Tiistai, toukokuu 21, 2019 - 12:27
Keskiviikko, toukokuu 15, 2019 - 11:58
Keskiviikko, toukokuu 15, 2019 - 09:05
Tiistai, toukokuu 14, 2019 - 10:58

Viikon kysymys

Kärsitkö siitepölyallergiasta?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK