Perjantai 14.12.2018 Jouko

Narikan ovet avataan pian


Iiro-Pekka Airola
Urjalan keskustassa, entisissä Lähitapiolan tiloissa avataan 9. maaliskuuta Narikka. Se on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne ovat tervetulleita kaikki työikäiset.

Projektipäällikkö Ilkka Peltomaa ja muut avaavat Narikan ovet Urjalassa 9.3. – Väitän, että tämän kaltaiset paikat tulevat tarpeeseen myös tulevan sote-uudistuksen myötä. Matalan kynnyksen palvelupisteet, joista saa tietoa erilaisista palveluista, Peltomaa sanoo.

Iiro-Pekka Airola
Urjalan keskustassa, entisissä Lähitapiolan tiloissa avataan 9. maaliskuuta Narikka. Se on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jonne ovat tervetulleita kaikki työikäiset.

Narikan takana on Etelä-Pirkanmaan Sosiaalisen kuntoutuksen SoKu-hanke. Aiemmin vastaavat paikat avattiin syys-lokakuussa Valkeakoskelle ja Toijalaan.

– Tavoitteena on, että mahdollisimman moni löytäisi tämän paikan. Ketään ei käännytetä ovelta, vaan kaikki ovat tervetulleita, SoKu-hankkeen projektipäällikkö Ilkka Peltomaa kertoo.

Narikka on auki perjantaisin, jolloin myös torikuljetukset helpottavat kaikkien pääsyä paikalle. Alustavasti aukioloaika on perjantaisin 9–12, mutta sitä voidaan myöhemmin pidentää.

– Ajatus on, että tätä voisivat käyttää myös muut järjestöt ja kunnankin toimijat. Olisi hienoa, että tästä tulisi kansalaistupa, jossa ihmiset voisivat käydä tapaamassa toisiaan, Peltomaa visioi.

Lue lisää Urjalan Sanomista torstaina 1.3.2018 tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19!

Lisää uutisia:

Torstai, joulukuu 13, 2018 - 07:56
Keskiviikko, joulukuu 12, 2018 - 12:50
Perjantai, joulukuu 7, 2018 - 08:54
Keskiviikko, joulukuu 5, 2018 - 13:29
Tiistai, joulukuu 4, 2018 - 11:02

Viikon kysymys

Pidätkö joulunaikaan lomaa?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

 

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK