Sunnuntai 20.1.2019 Sebastian

Urjalankin pankit todennäköisesti kiinni osan välipäivistä

Heli Lehtelä

Heli Lehtelä

Valtakunnansovittelija Minna Helle setvii rahoitusalan työriitaa, jonka pääsyy on eri osapuolten hyvin erilaiset näkemykset viikonlopputyön teettämisen ehdoista.

– Rahoitusalalle ilmoitettujen työtaisteluiden toteutumiseen 28.-29.12.2017 on varauduttava, varoittaa Helle valtakunnansovittelijan toimiston verkkosivuilla.

Tämä tarkoittaa, että myös Urjalassa pankit saattavat olla poikkeuksellisesti kiinni ensi viikon arkipäivinä.

– Meillä asia näkyy niin, että erittäin todennäköisesti pankki on kiinni ensi viikon torstaina ja perjantaina. Keskiviikkona pidämme poikkeuksellisesti kassapalvelut auki klo 9-15, kertoo Jouni Tammelin Urjalan Osuuspankista.

Someron Säästöpankin johtaja Juhani Huupponen puolestaan kertoo Someron Säästöpankin konttoreiden, eli myös Urjalan toimipisteen, olevan kiinni lakon ajan.

– Maksamisen palvelut, pankkikortit ja pankkiautomaatit toimivat normaalisti. Käteisen nostaminen pankista on maltillista, ei eroa normaalista jouluun valmistautumisesta.

Lisää lyhyitä uutisia:

Viikon kysymys

Mitä pelättävää on Urjalassa?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

 

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK