Keskiviikko 23.8.2017 Signe, Varma

Näyttötaulu auttaa keventämään kaasujalkaa


Iiro-Pekka Airola
Koulujen alkaminen tuo taas pieniä koululaisia liikenteeseen, mikä autoilijoiden on hyvä huomioida erityisesti koulujen läheisyydessä.

Urjalantien varteen tuotu näyttötaulu kertoo ajonopeuden.

Iiro-Pekka Airola
Koulujen alkaminen tuo taas pieniä koululaisia liikenteeseen, mikä autoilijoiden on hyvä huomioida erityisesti koulujen läheisyydessä.

Urjalan uudelle yhtenäiskoululle johtavan Urjalantien varteen Pirkanmaan ely-keskus on tuonut koulujen alkamisen ajaksi siirrettävän näyttötaulun, joka kertoo ohi ajaville nopeuden.

– Voimme katsoa, muuttuuko ihmisten käyttäytyminen koulujen alkamisen myötä. Erityisesti taulu on autoilijoille muistutus, että tiellä on nopeusrajoitus, jota pitää noudattaa, Harri Vitikka Pirkanmaan ely-keskuksesta sanoo.

Myös Urjalan kouluissa otetaan liikenneturvallisuus esille oppilaiden kanssa ensimmäisten päivien ja viikkojen aikana.

– Kuljetusoppilaiden kanssa käydään läpi asiat, jotka liittyvät kulkemiseen takseilla tai busseilla, myös kulkuvälineissä käyttäytyminen. Aamunavauksissa alkuun käydään läpi yleisiä koulun turvallisuuteen ja myös liikenneturvallisuuteen liittyviä asioita, Aseman koulun rehtori Mervi Lumia kertoo.

Lue lisää liikenteestä sekä koulujen alkamisesta torstain 10.8. lehdestä tai digilehdestä jo 9.8. kello 19 alkaen. Digilehteen pääset www.urjalansanomat.fi -sivuston kautta.

Lisää uusi kommentti

Lisää uutisia:

Keskiviikko, elokuu 16, 2017 - 15:53
Keskiviikko, elokuu 16, 2017 - 15:08
Maanantai, elokuu 14, 2017 - 09:39
Lauantai, elokuu 12, 2017 - 16:29
Keskiviikko, elokuu 9, 2017 - 14:44

Viikon kysymys

Vieläkö on kesää jäljellä?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!