Maanantai 25.6.2018 Uuno

Liikuntahallin vesivuodolle löytyi selitys

Urjalan yhtenäiskoulun liikuntahallin kakkoslohkon kohdalla havaittiin tiistaiaamuna vesivuoto. Vt. tekninen johtaja Kimmo Virta kertoo, että asiasta ilmoitettiin pääurakoitsijalle, joka järjesti paikalle kattourakoitsijan ja vuotopaikkaa alettiin selvittää.

Päivän aikana katolta ei löytynyt vuotoa. Sen sijaan kävi ilmi, että katolla olevan ilmanvaihtokoneen tuloilmasäleikkö vetää sisään vesipisaroita. Kun ilmanvaihtolaitteet ovat täysillä, imu on kova ja vesi pisaroituu isoon tuloilmakanavaan. Vesi kertyy putken nousukohtaan ja sieltä se sitten pyrkii putkesta pois.

Katolle laitettiin lisäsuojat, ja nyt suunnittelija miettii, miten asia hoidetaan niin, että ongelmasta päästään lopullisesti.

Maanantaina Virta jo kertoi, että yhtenäiskoululla setvitään, mistä liikuntahallin kattoon ilmestyy aika ajoin vettä. Sitä oli havaittu katossa silloin tällöin jo kuukauden ajan noin A3-arkin suuruisella alueella. Virta ei ollut itse nähnyt vettä lattialla, mutta siivoojat olivat tienneet kertoa, että vettä olisiellä myös havaittu.

Lisää lyhyitä uutisia:

Viikon kysymys

Mitä grillissäsi tirisee?

 


Tervetuloa palveltavaksi,
napsauta mainosbanneria!

 

 

 

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä mahdollistaaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Hyväksyt tämän jatkamalla palvelumme käyttöä. OK